GEORGIAN FOLK MUSIC 2014, qartuli folklori 2014, ქართული ფოლკლორი 2014

 • Length: 8:9
 • Rating Average: 4.6666665' max='5' min='1' numRaters='12' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 8153
 • Author: nino niniko

Tags:  

Along with the benefits of online shopping, banking and social networking, the growth in web-based activities has brought a corresponding growth in the virus...

Folklori dhe Tradita Film Dokumentar

 • Length: 37:33
 • Rating Average: 3.4' max='5' min='1' numRaters='5' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 955
 • Author: SHQIPfolklorike

Tags:  

Folklori dhe Tradita Film Dokumentar. Autor Vehbi J. Podvorica.

Folklori në Smirë

 • Length: 13:10
 • Rating Average: 5.0' max='5' min='1' numRaters='6' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 856
 • Author: ALBA KING

Tags:  

Vllezërit Ahmeti.

gorani folklori kurdi kon

 • Length: 4:14
 • Rating Average: 4.6363635' max='5' min='1' numRaters='33' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 20231
 • Author: Renzj Saman

Tags:  

gorani kurdi shazi folklor.

Valter Tarushi - Kostume Folklori

 • Length: 3:27
 • Rating Average: 4.675676' max='5' min='1' numRaters='37' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 4877
 • Author: Valter Tarushi

Tags:  

Teksti: Xhevo Rira Orkestrimi: Olsi Laçka.

Folklori "ZANA" nga Ulqini - Ne festivalin nderkombetar ne Gjirokaster (Shqiperi)

 • Length: 9:22
 • Rating Average: 5.0' max='5' min='1' numRaters='2' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 173
 • Author: Edin Ismajli

Tags:  

via YouTube Capture.

folklori shqiptar 2014 part 1/2

 • Length: 2:42
 • Rating Average: from people
 • View Count: 265
 • Author: ALKUKES

Tags:  

shtyp subscribe flm.

Folklori Bogava 2012 (2. deo).flv

 • Length: 86:3
 • Rating Average: 5.0' max='5' min='1' numRaters='4' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 1321
 • Author: TVResava

Tags:  

Page: 1 of 1141

Next Page