Sehiri dhe Magjija - Mazllum Mazllumi dhe Llukman Neziri

 • Length: 80:35
 • Rating Average: 4.8125' max='5' min='1' numRaters='64' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 37120
 • Author: ISLAMI feja e Vërtetë

Tags:  

Uebfaqja zyrtare: http://www.islamifejaevertete.com & Në bashkëpunim me:http://www.studiokalaja.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video ...

Mazllum Shaqiri Lumi - O krevet te rafte funi 1987 RTB

 • Length: 3:24
 • Rating Average: 4.7777777' max='5' min='1' numRaters='18' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 7263
 • Author: Muhamet Maroli

Tags:  

Mazllum Shaqiri Lumi - O krevet te rafte funi - By Studio Marolli.

Mazllum Shaqiri Lumi - Kure i mbusha njezet vjete 1987 RTB

 • Length: 4:13
 • Rating Average: 5.0' max='5' min='1' numRaters='24' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 4372
 • Author: Muhamet Maroli

Tags:  

Mazllum Shaqiri Lumi - Kure i mbusha njezet vjete - BY STUDIO MAROLLI!

Qesharake A Pi Bim SERBIS / Mazllum Mazllumi

 • Length: 1:53
 • Rating Average: 5.0' max='5' min='1' numRaters='4' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 835
 • Author: QuQa

Tags:  

QuQa.

Mazllum Shaqiri Lumi - Kur qan bilbili 1987 RTB

 • Length: 2:54
 • Rating Average: 4.714286' max='5' min='1' numRaters='14' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 6353
 • Author: Muhamet Maroli

Tags:  

Mazllum Shaqiri Lumi - Kur qan bilbili - By Studio Marolli.

Mazllum Mazllumi Tribune Korce 30 Gusht 2013

 • Length: 30:53
 • Rating Average: 3.0' max='5' min='1' numRaters='2' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 1225
 • Author: Mazllum Mazllumi

Tags:  

Dreke vllazerore.

Sehiri dhe Magjija - Mazllum Mazllumi dhe Llukman Neziri

 • Length: 80:35
 • Rating Average: 5.0' max='5' min='1' numRaters='2' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 450
 • Author: Hoxhë Mazllam Mazllami

Tags:  

http://www.facebook.com/HoxheMazllamMazllami Uebfaqja zyrtare : http://www.studiokalaja.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa ke...

DADA SALE MAZLLUM SHAQIRI LUMI

 • Length: 3:18
 • Rating Average: 4.5789475' max='5' min='1' numRaters='19' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 101863
 • Author: xhinamelakna

Tags:  

Page: 1 of 198

Next Page