Shyrete Behluli & Mahmut Ferati - Po na merr vallja hijeshi, Molla n'rrem

 • Length: 8:24
 • Rating Average: 4.3034644' max='5' min='1' numRaters='2165' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 2738710
 • Author: VizioniLibonia

Tags:  

Faqja në FACEBOOK | https://www.facebook.com/VizioniLibonia Producer: Vizioni & Libonia.

Shyrete Behluli Nanes

 • Length: 5:17
 • Rating Average: 4.7011495' max='5' min='1' numRaters='348' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 192598
 • Author: VizioniLibonia

Tags:  

Shyrete Osmanollaj & Hamit Kastrati & Perparim Brati-Hajt t'i lam llafet me nje ane

 • Length: 4:34
 • Rating Average: 4.72' max='5' min='1' numRaters='100' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 18637
 • Author: Shyrete Osmanollaj

Tags:  

Shyrete Behluli - Hajde nuse reja jeme

 • Length: 4:40
 • Rating Average: 4.4848485' max='5' min='1' numRaters='528' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 736403
 • Author: VizioniLibonia

Tags:  

http://www.facebook.com/VizioniLibonia http://www.facebook.com/OnAirMusic Publishing : Vizioni & Libonia All Rights Reserved (P) & (C) Vizioni & Libonia.

Shyrete Behluli - Pse

 • Length: 4:27
 • Rating Average: 4.7391305' max='5' min='1' numRaters='46' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 48901
 • Author: VizioniLibonia

Tags:  

http://www.facebook.com/VizioniLibonia http://www.facebook.com/OnAirMusic Publishing : Vizioni & Libonia All Rights Reserved (P) & (C) Vizioni & Libonia.

Shyrete Beluli & Mahmut Ferati Dushk per gogel

 • Length: 3:40
 • Rating Average: 4.490909' max='5' min='1' numRaters='110' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 128880
 • Author: FenixStudioOfficial

Tags:  

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

Shyrete Behluli Hajde nuse reja jeme

 • Length: 4:48
 • Rating Average: 4.485564' max='5' min='1' numRaters='381' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 542338
 • Author: VizioniLibonia

Tags:  

Shyrete Beluli Ah gurbet

 • Length: 3:46
 • Rating Average: 4.5337424' max='5' min='1' numRaters='163' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 169405
 • Author: FenixStudioOfficial

Tags:  

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

Page: 1 of 2881

Next Page