Protesta në Tetov 2014

 • Length: 3:26
 • Rating Average: 4.2' max='5' min='1' numRaters='5' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 1213
 • Author: Portali Shprehja

Tags:  

VIDEO nga përleshja mes protestuesve dhe policisë në Tetovë 2014 http://shprehja.com.

PAMJE NGA MATURANTET E SHKOLLES SE MJEKESISE NE TETOVE

 • Length: 5:38
 • Rating Average: 4.0' max='5' min='1' numRaters='32' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 33081
 • Author: TVart Tetove

Tags:  

https://www.facebook.com/TvArtTe https://www.youtube.com/ArtTelevision...

uck maqedoni djem e Liris Haracin Kumanov e Tetov

 • Length: 3:45
 • Rating Average: 4.2' max='5' min='1' numRaters='10' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 4547
 • Author: Ali Haracina

Tags:  

Trimat Shqiptar.

UCK 2001 Kumanov,Tetov Punuar Nga Seid Fetai 2007

 • Length: 3:51
 • Rating Average: 3.1995192' max='5' min='1' numRaters='416' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 346265
 • Author: elegance5

Tags:  

uck Hotla,likova,slupcani,vaksinca,mateci,orizarja,haracina ,tetova 2001.

Gjuetia Tetov

 • Length: 7:48
 • Rating Average: 5.0' max='5' min='1' numRaters='1' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 22880
 • Author: nuho74

Tags:  

Gjuetia Tetove,tetova,recica,hunting ,gjuetia.

Lodrat ne Tetov Saga

 • Length: 4:54
 • Rating Average: 3.5714285' max='5' min='1' numRaters='14' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 82453
 • Author: ariftetova

Tags:  

lodrat ne tetov restaurant saga spezial muzik ship duli mentori bekimi shkurte elvana elmirandi mimoza valbona teuta selimi fahrije.....

Lori Tallava Live ne Tetov

 • Length: 8:31
 • Rating Average: 4.3846154' max='5' min='1' numRaters='13' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 146387
 • Author: ariftetova

Tags:  

lori tallava ne tetov saga spezial muzik duli bekimi mentori teuta selimi elmirandi cita sulltani elvana mimoza valbona.

Usta Rexha dhe Usta Sala ne tetov´96

 • Length: 5:12
 • Rating Average: 4.25' max='5' min='1' numRaters='16' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 31202
 • Author: bylbyli1

Tags:  

usta rexha me usta salen dhe usta sadiki ne tetov me nje dasem te madhe te esnafit !!!!

Page: 1 of 1376

Next Page