Vellezerit Lleshi - Rahat qesh pa u martue

 • Length: 4:48
 • Rating Average: 4.795309' max='5' min='1' numRaters='469' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 284837
 • Author: FenixStudioOfficial

Tags:  

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

Vellezerit Mziu - Knaqu Sot ( Official Video 2011)

 • Length: 2:52
 • Rating Average: 4.581982' max='5' min='1' numRaters='1110' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 1790109
 • Author: MusicalTV

Tags:  

Vellezerit Lleshi & Elizabeta Marku Shkodra jone

 • Length: 3:0
 • Rating Average: 4.6571426' max='5' min='1' numRaters='140' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 62906
 • Author: FenixStudioOfficial

Tags:  

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane tex.Fran Laska.

Vellezerit LLeshi Celulari

 • Length: 3:39
 • Rating Average: 4.9259257' max='5' min='1' numRaters='108' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 29416
 • Author: FenixStudioOfficial

Tags:  

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

Vellezerit LLeshi Jena ba si Gjermania

 • Length: 2:26
 • Rating Average: 4.3103447' max='5' min='1' numRaters='58' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 18819
 • Author: FenixStudioOfficial

Tags:  

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

VELLEZERIT CURRI - "Mos ma gris fustanin"

 • Length: 3:30
 • Rating Average: 4.785714' max='5' min='1' numRaters='56' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 24032
 • Author: Kenga Ime

Tags:  

Te nderuar miq,shikues dhe komentues!Duke dashur të mos ndërhyjme në pëlqimet dhe komentet tuaja,do t'u luteshim që ato të mos përmbajnë fyerje,fjalor të pah...

Vellezerit LLeshi Politika

 • Length: 4:33
 • Rating Average: 4.862069' max='5' min='1' numRaters='29' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 11368
 • Author: FenixStudioOfficial

Tags:  

Fenix Studio Tirane, Rr. Mine Peza. +355684040494 Sherbime profesionale me Kamera, Foto dhe DJ https://www.facebook.com/fenixtirane.

Portokalli, The SHBLSH - Vellezerit Frasheri

 • Length: 9:57
 • Rating Average: 4.851852' max='5' min='1' numRaters='27' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 12995
 • Author: Laug Place

Tags:  

Portokalli, The SHBLSH - Vellezerit Frasheri.

Page: 1 of 6436

Next Page