Sulltan Hajolli & Sadri Gjakova dhe Besimi Pejes - Neww HIT 2014 Pjesa 1

 • Length: 29:7
 • Rating Average: 3.6' max='5' min='1' numRaters='20' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 22024
 • Author: StudioBFM

Tags:  

Sadri Gjakova & Sulltan Hajollli & Visar Japani & Sermini & Besim Zahaj - Krejt Bashk Kalle Kalle.

ERDJAN-Mart-2014... Ko Botrop Bijav ko Besimi hem ki Daniela

 • Length: 7:2
 • Rating Average: 4.2727275' max='5' min='1' numRaters='22' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 14123
 • Author: STUDIO-ROMEO

Tags:  

Sudio Romeo-HD-2014 Video Produktion Kont:Tel 0049/162 370 8293.... Kont:Tel 0049/17699977112... Ovaj broj je od Камеrмаna...niје оd muzike All rights to thi...

Sadri Gjakova - Besimi Pejes Mega Mega Mega Ne Emsdetten 2o12 Hit

 • Length: 11:38
 • Rating Average: 4.142857' max='5' min='1' numRaters='56' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 72627
 • Author: Edolind Sallahu

Tags:  

https://www.facebook.com/pages/Sadri-Gjakova/179016168843587 MEga Mega Mega Mega Hit Hit Hit 2o12 .

Besimi Pejes Mentori Vogel Vll.Krasniqi Tallava Me Defa Hit 2014 (PejaGjakovaInLove)

 • Length: 10:43
 • Rating Average: 4.111111' max='5' min='1' numRaters='9' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 5070
 • Author: PejaGjakovaInLove OriginallHD

Tags:  

Muharrem Ahmeti RREM tirona Mandi nishtulles ernim ibrahimi ad sybardhi ervin gonxhi sulltan Hajolli linda shabani Gazmend rama rama buqe Daim lala ymerli Kr...

Besimi tallava e fort

 • Length: 11:0
 • Rating Average: 3.1818182' max='5' min='1' numRaters='33' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 51570
 • Author: MultiBillyboy12

Tags:  

Besimi Pejës-NEW Hitt BOMB 2014 Tallava per Diasporen

 • Length: 10:10
 • Rating Average: 4.5555553' max='5' min='1' numRaters='9' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 5104
 • Author: MusicHitTallava

Tags:  

Zjarrr Kral Zjarrr !!!

Sadri Gjakova (King of Tallava ) & Besimi Pejes & Burhan Hadri & Gjegizi - Hit 2o13 By Studio Lindi

 • Length: 1:22
 • Rating Average: 4.783784' max='5' min='1' numRaters='37' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 39368
 • Author: StudioLindiHD

Tags:  

https://www.facebook.com/pages/Sadri-Gjakova/179016168843587 the king of tallava sadri gjakova mega hit 2o13 me besimin e pejes burhan hadri dhe gjengizi.

Emision: Drejtesia ne Kosove - Besimi nuk arrestohet 20/04/2014

 • Length: 45:24
 • Rating Average: 3.5' max='5' min='1' numRaters='16' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 4938
 • Author: Drejtesia ne Kosove

Tags:  

Page: 2 of 4130

Previous Page

Next Page