TIGRAT - Drejtësia në KOSOVË... ( official video HD )

 • Length: 10:59
 • Rating Average: 4.5447154' max='5' min='1' numRaters='123' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 162444
 • Author: AMOLtv

Tags:  

TIGRAT Aktrojnë : Rrahman Fetahu, Avni Hoti, Fatos Kryeziu, Shpëtim Kastrati, Kadrije Canolli, Ilir Regja, Korab Shabani, Flamur Fetahu,Jeton Raqi,Ibran Sejd...

Emision: Drejtësia në Kosovë Vrasje në Reshtan- Suharekë

 • Length: 68:3
 • Rating Average: 4.0361447' max='5' min='1' numRaters='166' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 191740
 • Author: Drejtesia ne Kosove

Tags:  

"Drejtësia në Kosovë" transmeton emisionin për vrasjen tragjike mes familjarëve në fshatin Reshtan të Suharekës. Si erdhi deri te rrahja dhe vrasja mes famil...

Pushime në Kosovë - [NDR Doku] Urlaub wo? Im Kosovo!

 • Length: 43:8
 • Rating Average: 4.7938147' max='5' min='1' numRaters='194' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 42426
 • Author: shqipi90

Tags:  

Der "Hanseblick" begleitet eine norddeutsche Studentin in den Kosovo. Sie besucht ihre zukünftigen Schwiegereltern und feiert mit ihnen und der ganzen Großfa...

Emision; Drejtesia ne Kosove - Trafikimi ndërkombëtar i drogave në Kosovë 17/11/2013

 • Length: 44:17
 • Rating Average: 4.888889' max='5' min='1' numRaters='36' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 9510
 • Author: Drejtesia ne Kosove

Tags:  

Drejtësia në Kosovë transmeton emisionin ekskluziv për trafikimin ndërkombëtar të drogave në Kosovë. I realizuar në bashkëpunim me Njësitë e Antidrogës në Po...

Emisioni ,,Jeta në Kosovë'' Tema: Islami dhe Mbulesa e femrës

 • Length: 121:24
 • Rating Average: from people
 • View Count: 99496
 • Author: audionur 3

Tags:  

Burimi http://www.rtklive.com/ Mysafir Specijal Teolog Idriz Kosova.

Martesa me e bukur qe ka ndodhur ndonjehere ne Kosovë

 • Length: 15:7
 • Rating Average: 4.2236285' max='5' min='1' numRaters='237' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 221284
 • Author: lindi berisha

Tags:  

Gëzim Kelmendi -Debat në Jeta në Kosovë rreth Mësimbesimit, Mbulesës dhe Xhamis

 • Length: 86:0
 • Rating Average: 3.857143' max='5' min='1' numRaters='42' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 29936
 • Author: Partia Drejtësisë Pejë

Tags:  

Debat në Jeta në Kosovë rreth Mësimbesimit, Mbulesës dhe Xhamis Për të diskutuar për këto dhe qëndrimet e shoqërisë kosovare për dilemat e shtruara gjatë jav...

Bill Clinton in Kosovo 2009 Bill Klintoni në Kosovë

 • Length: 9:59
 • Rating Average: 4.058228' max='5' min='1' numRaters='395' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 95456
 • Author: Emin Ibishi

Tags:  

The man who turned communist Slavic knife from the throat of the Albanians in 1999. Njeriu I cili largoi thiken sllavo komuniste nga fyti I shqipëtarëve në v...

Page: 1 of 16419

Next Page