04. Pyetje dhe Përgjigje - Sadullah Bajrami - Seminari Qërshor 2014

 • Length: 79:14
 • Rating Average: 5.0' max='5' min='1' numRaters='24' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 5366
 • Author: Thirrja Islame

Tags:  

http://thirrjaislame.com http://www.fb.com/ThirrjaIslameofficial Lejohet shpërndarja e linkut dhe jo ringarkimi i videos nëpër akounte dhe vende tjera,gjitha...

Ngjarje interesante me një mësuese (profesoresh) - Sadullah Bajrami (Emocionale)

 • Length: 4:26
 • Rating Average: 4.866667' max='5' min='1' numRaters='30' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 4065
 • Author: Hadithet Profetike

Tags:  

Facebook: https://www.facebook.com/Hadithet2013 Twitter: https://twitter.com/Hadithet Google+: http://www.google.com/+HadithetShqip Yooutube: http://www.yout...

Miljarderi (jobesimtar) dhe Plaku (besimtar) (Shumë prekëse) - Hoxhë Sadullah Bajrami

 • Length: 6:6
 • Rating Average: 4.7272725' max='5' min='1' numRaters='220' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 44839
 • Author: Hadithet Profetike

Tags:  

Na ndiqni në: Facebook: https://www.facebook.com/Hadithet2013 Twitter: https://twitter.com/Hadithet Google+: https://plus.google.com/u/0/11012339283226542892...

Dukuritë e udhëzimit të rrejshëm (pjesa-1) - Sadullah Bajrami

 • Length: 75:48
 • Rating Average: 5.0' max='5' min='1' numRaters='43' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 5718
 • Author: Thirrja Islame

Tags:  

http://thirrjaislame.com http://www.fb.com/ThirrjaIslameofficial Lejohet shpërndarja e linkut dhe jo ringarkimi i videos nëpër akounte dhe vende tjera,gjitha...

Sadullah Ergin, Enver Aysever'in sorularını yanıtladı: Aykırı Sorular - 06.03.2014

 • Length: 44:54
 • Rating Average: 2.1764705' max='5' min='1' numRaters='17' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 6300
 • Author: cnnturk

Tags:  

Aykırı Sorular, Hatay'ın seçimini mercek altına alıyor... Gezi olayları ve Suriye iç savaşı Hatay'a nasıl yansıyor... Hatay'daki hoşgörü iklimi nasıl korunac...

Mjekra (medhebi hanefi) - Sadullah Bajrami

 • Length: 1:32
 • Rating Average: 4.714286' max='5' min='1' numRaters='56' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 5128
 • Author: Thirrja Islame

Tags:  

http://thirrjaislame.com http://www.fb.com/ThirrjaIslameofficial Komplet videon mund ta shikoni këtu: https://www.youtube.com/watch?v=itKuoweSYKo Lejohet shp...

Hoxha Jakup Asipi për Hoxhën Sadullah Bajramin - Hoxhë: Fadil Musliu

 • Length: 3:7
 • Rating Average: 4.6' max='5' min='1' numRaters='110' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 29287
 • Author: Thirrja Islame

Tags:  

http://thirrjaislame.com http://www.fb.com/ThirrjaIslameofficial Lejohet shpërndarja e linkut dhe jo ringarkimi i videos nëpër akounte dhe vende tjera, gjith...

Sadullah Bajrami - "Xhenneti"

 • Length: 61:4
 • Rating Average: 4.7090907' max='5' min='1' numRaters='110' rel='http://schemas.google.com/g/2005#overall from people
 • View Count: 31181
 • Author: DigitalMimbar (khalifahklothing)

Tags:  

Es-Selamu Alejkum Ju Paraqesim Ligjëratën Islame nga Hoxha Sadullah BajramiE lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga keto që dëgjojmë. Ami...

Page: 1 of 2678

Next Page